Kabel FPC Kab
kemikaya-1
kabel daya

Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Kita mesthi duwe wong sing bisa mangsuli pitakon sampeyan.Kita pracaya ing timeliness layanan customer, lan bakal nindakake kabeh bisa kanggo gawe marem pelanggan.Yen sampeyan duwe masalah, komentar, utawa saran, hubungi kita.

Adhedhasar konsep kualitas dipercaya, pas wektune, efisien, layanan profesional lan menang-menang, kita wis menangaké dateng ngalangi lan hubungan koperasi long-term saka pelanggan kabeh ndonya.

Kualitas nggawe resplendence, inovasi nggawe keunggulan, Ilmu lan teknologi ndadékaké mangsa!

ndeleng liyane

Produk Panas Kami

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

INQUIRY SAIKI
  • Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

    KUALITAS

    Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

  • Pabrik kita wis berkembang dadi Premier ISO9001: ISO14001, ISO9001 Produsèn Certified saka kualitas High, biaya-Efektif produk

    SERTIFIKAT

    Pabrik kita wis berkembang dadi Premier ISO9001: ISO14001, ISO9001 Produsèn Certified saka kualitas High, biaya-Efektif produk

  • Komikaya electronics dumunung ing kutha Dongguan.Jembaré udakara 9800 meter persegi, saiki wis luwih akeh

    PRODUSEN

    Komikaya electronics dumunung ing kutha Dongguan.Jembaré udakara 9800 meter persegi, saiki wis luwih akeh

kilonoshi01

Informasi paling anyar

warta

10
Kabel lan kabel standar nasional nuduhake kabel sing diprodhuksi kanthi lengkap karo standar nasional.Umumé, kabel kluwarga lan biasa duwe spesifikasi lan kinerja standar.

Kawruh pangolahan harness lan pilihan materi

Ing pangerten saka akeh pelanggan, sabuk punika bab banget prasaja tanpa akeh technical isi, nanging ing pangerten saka senior engineer lan teknisi, konektor sabuk punika komponèn tombol ing peralatan, lan kinerja lan linuwih saka peralatan sing. sering rapat...

Analisis kahanan saiki industri pangolahan wire harness

Saiki, ana ewu perusahaan pangolahan kabel sabuk gedhe lan cilik ing China, lan kompetisi banget sengit.Kanggo entuk modal sing kompetitif, perusahaan kabel sabuk penting banget kanggo pambangunan fasilitas hardware, kayata nguatake resea ...

Desain lan proses manufaktur kabel harness mobil

Fungsi sabuk kabel mobil ing kabeh kendaraan yaiku ngirim utawa ngganti sinyal daya utawa sinyal data sistem listrik kanggo mujudake fungsi lan syarat sistem listrik.Iku awak utama jaringan sirkuit mobil, lan ora ana mobil ci ...